:(

Jag är besviken på mig sj.

I 2 ämnen har jag inte nått upp till de mål jag hade. I båda sammanhangen gäller det min förmåga att uttrycka mig skrifligt, båda lärarna säger att jag är jättebra på att uttrycka mig muntligt men när de kommer till de skriftliga är det något som saknas. Det är tråkigt men de känns som om jag har jobbat med de här väldigt länge och det har inte gått frammåt, min skriftliga förmåga att uttrycka mig. Ajja hoppas den utvecklas sen iaf:P

Nu ska ja se till att prestera bra i min sista geografiuppsat och göra mitt allra bästa. Den ska in imorgon men det gejjar jag nog;P Det är ett ämne jag känenr att ja kan prestra bra i iallafall..

Imorgon kanske det blir bio med älkslingen:) Indiana 4. och har ni hört att de kommer en mumien 3, typ de 2 tidigare mumien är min favvofilmer, de är skitbra. Hoppas de kommer med någon mer bra film på bio snart.

Gud vad skönt:)

Gud vad skönt:)



Äntligen har jag blivit nästan helt klar med mitt skolarbete;P jag har bara en stor grej kvar nu och sen är allt finito:D:D Det känns super..

Idag ska ja fira min kusin som fyller åt och vara med älsklingen i vår lägenhet.

Det kanske blir picknick på lördag också:) Det var en av jennys kompisar som skule ha de, de core mysigt med det.

Idag är de bara 10 dagar kvar tills studenten( om inte inte räknar med idag) Jipppiiiee:D

Nytt linne:)

Nytt linne:)



Min kusin hörde aldrig av sig, så jag shoppade sj idag:/ Men ja hittade kläder ändå:P Detta jättesöta linne bl.a. :)

Shoppingrundan :)

Nytt Linne



Hittade detta söta linne med, båda ar på rea, hihi:)(detta plus de på nästa bild)

Ledig idag;P

Yes,vad skönt att vara lite ledig. Ska försöka bli lite plugg idag också. Ska iväg med min kusin o kolla efter studentskor iaf:)

Laddat ner massa bra musik idag, ett tips, lyssna på Leona Lewis, hon är skitbra:D

Innan helgen , tills freag måste allt plugg vara klart, eftersom betygen säts på måndag, ganska sressigt. Ska skriva klart en uppsats tills på freags om ja började med i måndags:/ Aja..de går nog..

Tll helgen så bir dt att vara i lägenheten med thomas:) träffa Jenny och kanske färga håret, eller slinga ror ja det blir. Får e , ja tror det blir blonda..

Jenny & Jag:)

Jenny & Jag:)



M¨ste börja umgås mer med denna människa och alla goa personer från stränkan;)

Bara 17 dagar kvar nu;D

Bara 17 dagar kvar nu;D


Hello;P

I helgen har jag varit med thomas i vår alldeles egna lägenhet:D malin kom också över och det gjorde, jenny,marcus och jesper också:)
Det har varit gött väder i helgen. Thomas och jag har varit och solat i vilsta.


Denna vecka är de bara 2 veckor kvar till studenten, shiiiit:D:D Börjar bli lite skakig nu. Känns både bra och ledsamt på samma gång. jag ska ut i eskilstuna och hoppas många ska dit;D

Idag har jag skivit på kontrakt till mitt sommarjobb:) Kommer jobba där ändå till slutet av augusti:) Hoppas det går bra där sen. Det ligger ju mittemot killens jobb så om jag saknar honoom är de bara att rusa dit, hihi..

Poolen hemma hos familjen står på 25 grader nu, men vet inte om ja ska bada än:P Det blir nog ett dopp när n¨gon kommer hem. NU ska jag ut och sola igen i de härlig vädret :)

Snart äre jag som kommer att vara där;)

Snart äre jag som kommer att vara där;)


23 dagar kvar..

Ja , om jag räknat rätt så är det nu bara 23 dagar kvar till min student. Väldigt spännande;P Ska bli väldigt skönt att slippa tänka på alla läxor o uppsatser man måste göra jämt men ändå kommer jjag sakna skolaa´n, alla roliga stunder man haft med sina vänner, alla idrottsdgar och musikaler man sett:) Det finns mycket man kommer komma ihåg.

Och äntligen så har jag flyttat till en egen lägenhet med min älskling, Thomas Spethz:D Det är helt underbart kan jag säga. Så skönt att ha en person som vill dela ens liv på en så djup nivå=) Jag kommer att vara i lägenheten på helgerna nu och i skolan i veckorna fram tills studenten, men det är inte så lång tid tills jag bor där på heltid:D Det är ju som sagt, bara 23 dagar kvar:)

I sommar blire jobb på H&M lagret och jag hade visst en släkting som nyss fått jobb där med;P Det är också lite roligt att min kille jobbar på Lidl-lagret, det ligger mittemot H&m -lagret så vi kommer jobba nära varann, hihi.

RSS 2.0