Denna dag...

Idag ska ja ta och övningsköra med pappsen. Snart är det uppkörning som gäller. Börjar bli riktigt nervös.

Sedan ska jag vara i etuna med syrran. Hon ska gå på bio och se sex in the city filmen men ja kan inte föja med, lite tråkigt. Ja får se den en annan gång för den verkar bra.
I veckan äre jobb som gäller:) Ska börja jobba på riktigt nu. Hade ju introduktion i onsdags och torsdags så det är lite pirrigt, men de verkar som jag vet ungefär vad man ska göra på min avdelning nu.

Hoppas det fina vädret håller i sig idag:) För då ska jag sola :D


Här var den ett tag sedan man skrev..

anledningen beror på att jag har flyttat med min kille, eller det var egentligen ett tag sedan, men när jag haft körlektioner har ja varit antingen hemma hos familjen eller med killen i vår lägenhet.

I onsdags började jag min introduktion på H&M lagret och det känns skitbra:D Det är verkligen ett bra ställe med trevligt folk o.s.v. Vi fick t.o.m. jordgubbar och glass på fikarasten i torsdags:P Hihi .

Livet flyter på som vanligt och det är underbart att jag kan vara i lägenheten med killen konstans nu:D

Igår på midsommar gjorde jag inget speciellt. Jag var med Thomas, vi skulle haft värsta mysiga picknicken men eftersom vi båda är så smarta tänkte vi inte på att alal affärer har stängt så det blev ingen direkt couscoussallad som vi tänkt laga på kvällen utan det blev hamburgade och pommes på fristadstorget, heh. Men det var mysigt ändå. Vi ska ha picknick en annan gång:P

Saknar att umgås med syrran och min bästis jenny, det var ett tag sen nu.
Fest i flen var ju förra helgen, skitkul:) Ja umgicks med Emma, Jenny, Eve, Ida, Malin:) De kan inte bli bättre. Först hade vi tjejkväll och sedan partajades det nedanför scenen när vi stod och hoppade till E-type. Inte direkt världens bästa sångare men kul att träffa alla igen efter en så lång tid:)


Sp3 :) Saknar klassen.


Min älskade syster yster och jag<3


Här har vi tjejgänget<3


Världens finaste, sexigaste, bästaste kille som finns<3 Min spethz:)

Dagen so far...

är jag väl helt nöjd med..
 
började med en körlektion som gick oväntad bra och det känns jätteskönt eftersom ja har uppkörning snart...

Sen så har ja varit med 2 av mina klasskompisar på fest i flen och kollat lite.

Jag har också färgat håret, vilket kanske inte blev jättelyckat eftersom det blev mycket mörkare än jag trodde, men vi får se hur jag känner med håret imorgon. För det brukar alltid ta en dag att smälta att man bytt hårfärg iaf för mig...

Imorgon blir det besök på Mälardalens högskola och tjejkväll med Jenny och Malin, ska bli kul:D

Tomatsoppa jag gjorde igår;P



Det är hur enkelt som helst att göra denna. Du behöver bara 1 burk krossade tomater, matlagningsgrädde, kockta makaroner och ev lök. Den tar dryga 10 min och är jättegod:) Ett tips till alla som vill vara nyttiga;P

Uppdatering

Här var det längesen man tog och skrev några rader..

Jag har tagit studenten fy fan vad jag är bra, hihi.

Nu är skolan slut, kan knappt fatta det, men det är super skönt. De senaste veckorna efter studenten har jag bara slappat och tagit det lungt.
Har blivit väldans mycket åkande mellan min och killens nya lägenhet och hem till familjen.

Efter studenten har jag hunnit cykla tjejvättern på 9 mil med mamma och syrran:) Vilket var väldigt kul, men en engångsgrej som jag inte kommer att göra om.

Har också stekt pannkakor med Thomas i lägenheten:P Det blev minipannkakor eftersom vi bara har en liten stekpanna men det blev bra ändå. Lärt ,og göra en väldigt go makaronisoppa som bara tar 10 min:P

Jag har också jobbat med körkortet. Kör för fullt och får se om det blir av att klara uppkörning snart..

RSS 2.0