Senaste

Jahapp, nu var det ett tag sedan man skrev här. Ibland blir det så.

Har varit mycket krångel med bilen på senaste tiden och jag som haft den i typ 3 månader:S Har fått punka på 3 däck minst 3 grg, har blivit stillastående med bilen utanför västerås i flera timmar (när jag jobbat i sala och var påväg hem) , så pappa fick åka från södertälje och hjälpa mig laga bilhelvetet..hah..Så nu ska den vel hålla sig i några månader hoppas jag på iallafall. Har nytt bilbatteri(begagnat) och ny generator. Och nu så har radion också pajat:P Kanske inte var så bra att köpa en bil som gått ganska så långt. men men första bilen kan ju inte direkt vara en porsche:P

Jobbet går halvsegt, hoppas på att hitta något annat så man slipper åka bil så långt varje dag. Men men kanske blir kvar ett tag ändå=)

Idag har jag varit och shoppat med rebecka på tuna park=) Det var extra öppet till kl 22:) Så jag hittade lite kläder och smink=) Och en present till ak;)

På lördag ska det bli haloweenfest;) Får se hur många vi blir men det ska bli kul iaf;) Får se vilka som klär ut sig och till vad;P Sj har jag kommit på en ganska så bra grej men det ska jag inte avslöja nu:P Kommer säkert lägga upp bilder efter lördag=)


Me posar:P

=)

Imorgon börar jag mitt jobb i strängnäs som ska hålla på 9 lördagar i rad=) Ska lägga upp buffe på dansbansdkampen. Ska bli kul och spännande. Det är dessutom kul att lilla strängnäs ska göra något så stort som det här.

Är bväldigt fattig just nu så blev tvungen att skjuta upp min tatueringstid en månad typ:/ men men den blir av iaf det har jag bestämt;)

jobb

Nu har jag arbet i väldigt många städer. Ska nämna dem: Uppsala, Sala, Arboga, Västerås, Stockholm och idag ska jag äntligen få jobba på min hemort;D Ska bli skönt att få slippa åka så långt i bilen:)



Måste skjuta upp min tatueringstid också:/ Men bara de blir av så..

JObb..

Nu har jag jobbat i 3 dagar och hittils är det helt ok. Har inte riktigt hunit komma in i jobbet men de börjar sitta nu det mesta iaf:)
De här 3 dagarna har jag jobbat i västerås. Imorgon är det Arboga som gäller.:) Ska bli spännande.
Första dagen när jag körde till västerås åkte jag lite för långt:P Så jag hoppas jag hittar till arboga , haha:P

På fredag ska jag förhoppningsvis äta luch med mamma och malin:) Beror på om jag slutar tidigt elr inte på jobbet. Sen ska jag träffa Jenny som ska sova hos mig=)


Ville bara säga att du gör mig glad när ingen annan kan:) Love yo my dear Spethz<3<3

RSS 2.0