Ja har fått jobb:D

Det finns inte så mycket mer att säga;) Men nice äre.

Träning



Nu ska det tränas;) Ska försöka komma igång med träningen på friskis och svettis. Har ju faktiskt köpt ett kort så jag kan träna på deras jympa pass de har. Har bara provas bas och core hittils. Idag ska jag prova på step=)

 Ska se till att laga cykeln och och dra ut med den lite mera istället för att ta bilen. Man blir ju lite lat av att ha bil:P Har varit väldigt lat på senaste tiden. Och än så länge har jag ju bara gått hemma arbetslös och inte gjort ett dugg:/

Har sökt en massa jobb men hittils inget ja . Jag har fått ett jobb men de är bara 9 lördagar i rad. Så jag hoppas hitta något i veckorna. Har sökt på alla möjliga tänkbara. Idag var jag och kollade på förskola och dagis, och tydligen så måste man söka det via kommunen. Så det blir att ringa runt imorgn. Men jag lämnade in mitt nr till en förskola precis brevbid min lägenhet så jag hoppas de hör av sig. Måste bara skaffa ett intyg från polisen:P Att man inte gjort något dumt typ, annars får de inte anställa folk, haha..

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Har iaf cyklat runt lite när jag sökte jobb. Lämnade in cv på 2 mataffärer också..Får se hur det går. För de flesta tar emot cv och hör aldrig av sig ändå, de är svårt det där med jobb..

Saknar att arbeta. Mitt senaste jobb var ju bra. Men nu har de knappt något behov alls av personal. Men jag ska söka till bemanningsföretag och se om jag kan komma in igen, det hoppas jag på ..

1 1/2 år med Min Thomas idag:)



Älskar dig mer än någon annan på hela jorden. det är du som får mig att hoppas och framförallt bli glad i hjärtat:) Youre simply the best<3<3<3


You and me 4ever<3<3

Rolig länk:)

http://www.youtube.com/watch?v=h9yWGFM4Rsk&feature=related

Väldigt roliga katter;P


Skoj;P
http://www.youtube.com/watch?v=MmJh5eqJMK0&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=MmJh5eqJMK0&feature=related


djurklipp


http://www.youtube.com/watch?v=Zi9GOvR3Ynw&feature=related

=)



Everything is goin forward:)

Jag har fått mina glasögon:)


Do u like them;P?


Me very happy;)

Torsdag

Idag har jag varit och sökt jobb på stan, de flesta säger ju bara "tyvärr behövs det ingen extrapersonal nu" eller "Vi har fullt" men jag lyckades lämna in 6 st cv mm iallafall så det känns bra:) Nu ska jag fortsätta min sökning och leta jobb på internet istället.
Skrev upp alla tänkbara jobb jag kan söka igår från eskilstunas kommunkatalog och det blev nå¨gra stycken. Ska ringa eller söka dem också;) Wish we good luck;)

Var iväg till hmlagret en sväng idag också eftersom ja inte fått mitt arbetsintyg..Skulle velat vara kvar där men men, ska hitta något bättre än det;)

Igår var jag och tränade igen;) Var väldigt skönt kan jag säga:) Hoppas jag får med mig jenny imorgon;)

Veckan

Det har varit en härligt vecka och helg =)

Line har varit här sedan i torsdags så ja har inte haft en ledig stund;P Men skönt de så man slipper tänka på att man är arbetslös,

apropå det så har jag varit på arbetsförmedlingen idag och fyllt ut mina sidor med meriter och utbildningar och allt man kan göra typ:P Tog väldigt lång tid, har varit väldigt duktig och bokat tid med en handledare där också ska dit på fredag och prata med henne:) Har också bokat in i min kalender att ja ska på jobbmässan i stan när den är här:) Hoppas på att man hitta ngt jobb där..

har fyndat en ipod med 4gig på tradera:D för 235 kr;) Den är dessutom blå:D hihi niice , den sidan rekomenderar jag stort för alla. man kan verkligen fynda och inte bara på begagnade saker utan helt nya också;) Som min ipod;P Hhihi


Såhär ser min nya ipod ut:D

Lite old pic^^


bild fr öppet hus i gamla gymnasiet. Då hade biologiläraren med de här sötsakerna;) Hihi och jag blev såklart tvungen att ta chansen att hålla i den:) Häftigt ;P


Mina 2 söttissar<3<3

'
Siz and me<3



Hoppas ja får träffa de här underbara personerna snart, speciellt freshta som jag inte sett sen studenten :( Miss u babe;)



Vill ha sommarvärme:/ Saknar sommaren som faen.




Ja har fått jobb:D

Idag var jag på arbetsintervjuv och har fått jobb:D De är bara 9 lördagar i rad men de duger;P

Såhär glad är ja;D:D

Nu gäller de bara att hitta ett jobb man kan ha i veckan. Ska skriva ut lite cvn nu och gå på stan och söka jobb..
Wish me godd look;D

Lite festbilder=)


Thomas, jag och line:) <3

Me , smilar lite för stort kanske;P


Ute på korgen:)



Bröderna Petter och Micke:)



På dansgolvet;P




Jenny och hennes mdpolare;P

Glasögon

Jag ska köpa 2 par glasögon:) Får se om jag vågar använda dem..

Lite uppdateringar;P


Jag fotade mig sj när vi åkte till norrköping hahah:P

Idag kommer Thomas syrra :) Ska bli kul. Men jag får ta mig en extra bilsväng men de är lungt. Kul att åka bil, hih. Det blir lite  festande idag också i guess:P Utgång på harrys.

Idag har jag varit arbetslös i 3 dagar, man känner inte av de så mycket än så länge men jag har iallafall sökt jobb. De kommer nog dröja ett tag innan man hittar något nytt...Har hunnit med att vara på arbetsförmedlingen också, inte för att de är så bra där men ändå..

I helgen så var jag , syrran, jenny , ramona och thomas och spanade in den nya affären i hälleforsnäs lager 157 och det kan jag rekomendera. De har jättebilliga märkeskläder där, verkligen fina.

I söndags så tatuerade sig thomas i norrköping och då fick ja uppleva min första punka på bilen:/ Som tur ar hade vi inte kommit ut ur eskilstuna än så vi hade 3 händiga killar som fixade det;P Så blev man tvungen att skrota de gamla däcket o betala för ett nytt , 700 spän:/ de gillade inte plånboken direkt...Men bra att bilen håller iaf:P

Thomas tatuering blev jättesnygg;P En asiatisk drake med lite blommor vid sidan av den typ...När vi var i norrköping och thomas tatuerade sig så blev ja ändå lite avskräckt att tatuera mig  och på samma gång sugen på att tattuera mig..Men min ska också bli av..

På fredag ska jag och mamma åka till malins och jespers nya lägenhet i strängnäs och se hur den ser ut:) Lyckostarna har råd med en 3a på 80m2 de är ganska så nice och balkong har dem också:P Ska bli spännande att se hur det ser ut där...

Tisdag..

Happ jag jobbar antagligen bara denna vecka på mitt sommarjobb och sen äre slut, kommer kännas tomt utan jobbet,,men men man hittar väl något nytt då i guess.
Det är så svårt att skaffa jobb bara..

Har köpt träningskort idag:D Ska börja träna core, step och lite kul jympa;P det ska bli väldigt skönt att börja träna och komma igång igen.


RSS 2.0